Hare Majesteit de Koningin woont de openingssessie bij van het World Resources Forum in Antwerpen. Het World Resources Forum brengt internationale experts samen van de circulaire economie, uit de wetenschapswereld, de privésector en de civiele maatschappij. De Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen, van de Verenigde Naties, waarvan de Koningin Pleitbezorger is, beogen eveneens de promotie van duurzame productie- en consumptiepatronen, door het efficiënte gebruik van grondstoffen en energie. De Koningin heeft ook een gesprek met jongeren over hun inzet voor creatieve oplossingen.

Koningin Mathilde draagt vandaag een felroze jurk met driekwartmouwen van Natan. Ze droeg deze jurk al eerder op 26 januari 2016, op 26 april 2016 en op 26 oktober 2016. Al even geleden dus dat we deze nog hebben gezien, maar Koningin Mathilde heeft een heel gelijkaardige roze jurk van Bernard Depoorter die ze de voorbije jaren vaker heeft gedragen.

Koningin Mathilde draagt een gouden riempje over de jurk, en verder combineert ze met beige/lichtroze pumps, en een clutch met geometrische print van Olga Berg:

5 reacties

  1. Net iets te kort, net iets te fel en natuurlijk een vervelend riempje. Ik prefereer de jurk van Depoorter, iets gedemptere kleur en beter model.

  2. Altijd goed dit jurkje! Lieve kleur, mooie hals

  3. Ik vind ze mooi met dit kleedje.

  4. Ik vind dit een mooie jurk. Eenvoudig maar elegant. En een mooie kleur.

  5. Mooie kleur eenvoudig , die riempjes liefst weg laten !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..