Hare Majesteit de Koningin houdt de openingstoespraak op een tweedaagse conferentie in de haven van Antwerpen. Tijdens deze conferentie zal de internationale maritieme gemeenschap het World Ports Sustainability Program ondertekenen en zich verbinden tot de effectieve uitvoering van de VN Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen. De koningin werd uitgenodigd door de International Association of Ports and Harbors (IAPH) en van het Antwerpse Havenbedrijf. Zij neemt deel in haar hoedanigheid van VN Pleitbezorgster voor de duurzame ontwikkelingsdoelen.

 

Lees hier de speech van de Koningin!

Koningin Mathilde draagt vandaag een koningsblauwe combinatie van een rok met plooitjes en een kanten top. De outfit is van Pierre Gauthier. Mathilde droeg deze outfit al eerder op 10 oktober 2017

Ze combineert de outfit met diamanten oorbellen van juwelier Leysen.

5 reacties

  1. Sorry, dit kan mij niet bekoren

  2. Waar is haar kapper van in Canada gebleven ?

  3. Mooie kleur maar ziet er nogal oubollig uit. Mathilde zou beter stoppen met dgl kanten “creaties” te dragen. Met een pantalon staat ze zo veel mooier en hipper of zakelijker. Haar kapsel begint stilaan de koninginnencoupe à la Fabiola, Beatrix of Sofie te krijgen. Ze kan natuurlijk niet iedere dag een galakapsel hebben en het ziet er nog altijd beter uit dan van de buurvrouw LOL.

  4. Zeer goede kleur
    Staat haar super. Zou ze die gave Armani schoenen weer aanhebben?

  5. Niets mis met het haar en de jurk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..