Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin wonen de jaarlijkse bijeenkomst bij van het Wereld Economisch Forum te Davos. Zij nemen deel aan het programma van dinsdag 22 tot en met donderdag 24 januari 2019. De Vorsten worden vergezeld door de Eerste Minister Charles Michel, Vice-eersteminister Kris Peeters en Vice-eersteminister Alexander De Croo. Het thema dit jaar is Globalization 4.0: Shaping a Global Architecture in the Age of the Fourth Industrial Revolution. De Koning en Koningin hebben talloze werkvergaderingen gepland en wonen verschillende lezingen bij.

Koning Filip en Koningin Mathilde woonden vandaag de openingsceremonie bij. Koningin Mathilde had daarnaast nog een ontmoeting met een delegatie van sociale ondernemers.

Mathilde draagt een gekende jurk, die ze nog niet heel lang geleden voor het eerst droeg (meer bepaald op 12 december 2018)! Het is namelijk de tartanjurk van CH Carolina Herrera:

Ze draagt er volgens mij zwarte pumps bij, een donkergroene riem, donkergroene cirkelvormige oorbellen, en ze heeft ook een zwarte sjaal bij zich tegen de koude.

Koningin Mathilde was ’s avonds aanwezig op een diner in het Morosani Hotel in Davos, maar daar is enkel onderstaande foto van te vinden, waar ze niet goed op te zien is (helemaal vooraan de foto). Ook Koningin Rania van Jordanië zit mee aan tafel:

Zondag was Koningin Mathilde trouwens jarig, ze vierde haar 46ste verjaardag! Ter gelegenheid hiervan werd een nieuwe foto van de Koningin vrijgegeven:

Het gaat dan wel om een nieuwe foto, die is vermoedelijk wel afkomstig uit de zomerreeks waar een aantal foto’s uit zijn vrijgegeven. Koningin Mathilde draagt een jurk van Natan:

3 reacties

  1. Eenvoud siert: ’n mooie keus!

  2. Heel. mooie verjaardag foto! Jurk C Herrera past voor de gelegenheid.

  3. Als ik me niet vergis, gaan ze in de lente op staatsbezoek naar Brazilië. Ze heeft dus al kunnen kennis maken met de president van Brazilië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..