Hare Majesteit de Koningin neemt deel aan een werkvergadering over het nieuwe digitale platform Wellweb in het Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg (CGG Kempen) te Turnhout. Het platform verbindt telefonische hulplijnen (Tele-Onthaal, Awel, zelfmoordpreventielijn, …) en de nazorg door een CGG. Tijdens het gesprek wordt ingegaan op het belang van mentale gezondheid tijdens de pandemie en de rol van Wellweb tijdens de quarantaine.

Koningin Mathilde draagt op deze onaangekondigde activiteit vandaag een witte blouse, met daaronder een nieuwe blauwe pantalon met print van Diane von Furstenberg:

Ze draagt er bruine sandalen met hak onder, en heeft haar Gaia clutch van A Bag With A Story met zich mee:

Opvallend dat Koningin Mathilde vandaag een kledingstuk aanheeft van Diane von Furstenberg! Ook al draagt ze inmiddels al meer dan 10 jaar ontwerpen van deze Amerikaans-Belgische ontwerpers, het is de eerste keer dit jaar dat we Mathilde in Diane von Furstenberg zien, en het was bovendien ook al meer dan een jaar geleden dat ze er een nieuw kledingstuk kocht! En dit toevallig net de week nadat het nieuws bekend raakte dat het merk het financieel moeilijk heeft en vrijwel alle winkels zal moeten sluiten. Een hart onder de riem van Mathilde misschien? Tot nader order blijven de winkels in Brussel en Knokke namelijk gewoon open.

4 Reacties

  1. Model op de foto oogt mooier en jonger, waarom model veranderen?

  2. Jammer als dit merk gaat verdwijnen. Altijd mooie kleurige stoffen!
    Toch had ik een zomerjurkje verwacht.

  3. Koningin Mathilde, Koning Filip en gezin op terras in Merchtem . Zie queen Mathilde. Ik had dit al eerder vermeld (het laatste nieuws)

    1. Aangezien dat in hun privé tijd was, komt dat hier niet op de website 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..