Hare Majesteit de Koningin bracht een werkbezoek Janssen Pharmaceutica in Beerse. Tijdens de werkvergadering werd gesproken over verschillende onderzoeksprojecten in het domein van mentale gezondheid. Aansluitend bezocht zij  het labo dat de nieuwste technologieën toepast.

Sedert meerdere jaren vraagt de Koningin, ook als VN-Pleitbezorger voor de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen, aandacht voor mentale gezondheidsproblemen en de impact hiervan op het individu en de samenleving.

© Koninklijk Paleis

Dit bezoek vond plaats op vrijdag 14 september en werd pas achteraf bekend gemaakt door het Belgisch hof, bovenstaande foto is de enige foto die hiervan werd vrijgegeven. Behalve dan dat Mathilde een witte labojas en -bril draagt, kan ik hier maar heel weinig over vertellen. Al vermoed ik wel dat ze haar oorbellen van Melissa Kandiyoti aanheeft:

3 reacties

  1. Qua kledij is er niet veel te kiezen in welke lab ook. – Misschien zouden Janssen Pharmaceutica nog meer respect verdienen moesten ze niet zoveel dierproeven doen (o.a. op honden; duurt nu al jaren – weet ik omdat een verwante van me daar werkte – en ze ten sterkste afkeurde …).

  2. Tsja omtrent de bellen i.t.t. vrijwel al haar andere bellen vind ik deze niet zo mooi. beetje teveel verschillende materialen en vormen

  3. Interessant de oorbellen zijn langer dan de haren. Coupe goed geföhnd. Ze ziet er (eigen)wijs uit met de bril. Een aandachtige luisteraar meer wordt er wellicht niet verwacht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..