Hare Majesteit de Koningin heeft deze voormiddag dhr. David M. Beasley ontvangen. Dhr. Beasley is uitvoerend Directeur van het Wereldvoedselprogramma. Het gesprek ging over de implementatie van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) van de Verenigde Naties, in het bijzonder de strijd tegen honger en de campagne #healtynothungry. Voeding is nauw verbonden met gezondheid en onderwijs. Thema’s die de Koningin van nabij volgt. De Koningin is VN-pleitbezorger voor de SDG’s. De ontmoeting vond plaats  in het Koninklijk Paleis te Brussel.

© Koninklijk Paleis

Deze activiteit werd niet op voorhand aangekondigd. Bovenstaande foto is de enige foto die door het paleis werd vrijgegeven. We herkennen het mouwloze gestreepte jurkje in de kleuren oranje, groen, wit en donkerblauw, een jurkje van Natan, ideaal voor dit seizoen.

Mathilde droeg dit jurkje al eerder op 18 mei 2014, op 21 juni 2014 en op 2 juni 2015. Ze draagt er vandaag grote gouden oorbellen bij van Hervé Van der Straeten:

3 Reacties

  1. Ik herinner mij deze jurk niet maar mogelijk heb ik hem verdrongen. Alles wat verkeerd kan gaan lijkt hier aan de hand. Lengte strepen op een smaller gedeelte van het lichaam en breedte strepen op het bredere gedeelte en dan geen verlenging van het wat kortere bovenlichaam. En het kan wel hoor, zoals mevrouw Ammoun met die lichtblauwe jurk en de creatieve coupenaden bijvoorbeeld deed.

  2. Beetje vakantiejurkje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..