Naar aanleiding van de Week van het geld, maakt  Hare Majesteit de Koningin kennis met een nieuw financieel educatief bordspel Just’in Budget . De Koningin neemt deel aan een rondetafel over preventie schuldenlast voor jongeren tot 25 jaar en de tools die daarvoor kunnen worden ingezet in een schoolcontext of daarbuiten. De activiteit gaat door bij het Steunpunt voor de Diensten Schuldbemiddeling van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te Sint-Jans-Molenbeek.

Deze sensibiliseringsweek wordt georganiseerd door Wikifin.be. Dit is het programma financiële educatie van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA).

 

Koningin Mathilde droeg voor deze activiteit van vrijdag 9 maart een zwarte pantalon, met daarboven een top uit gekleurd metallic jacquard. De top is van Natan, hieronder zien jullie een rok uit dezelfde stof:

Mathilde droeg deze outfit al op 23 januari dit jaar tijdens het World Economic Forum.

Ze koos voor een bordeaux clutch van Natan, en oorbellen van Hervé Van der Straeten:

3 reacties

  1. Voor een keertje een Natan die wel flatteert.

  2. Inderdaad Isabelle, misschien is het beter dat Natan zich richt op blouses i.p.v. jurken. Mooie stof en geen plooien die in de rok van dezelfde stof weer wel aanwezig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..