Hare Majesteit de Koningin bezoekt het WZC Sint Franciscus in Vinkt. Ze leest er voor uit het boek aan ouderen en jongeren in het kader van de Voorleesweek (20 tot 28 november 2021). Dit jaar staan namelijk de vermaatschappelijking van de zorg en intergenerationele initiatieven tussen scholen en woonzorgcentra centraal.
Het voorlezen zet aan tot sociaal contact tussen generaties en is een middel tegen eenzaamheid en isolatie.  Het bezoek van de Koningin is dan ook een warm pleidooi voor vrijwilligers om zich te engageren als voorleesvrijwilliger in een Woonzorgcentrum.

Koningin Mathilde draagt vandaag een nieuwe outfit, die volledig van Natan is. We zien een nieuw lichtroze mantelpak, bestaande uit onderstaand jasje met knopen, en bijpassende pantalon:

Ze draagt er deze geruite blouse onder:

Ik vind het een hele leuke kleur. Het doet me wel enorm denken aan haar broekpak van Giorgio Armani dat ongeveer dezelfde kleur heeft. Wat vinden jullie?

3 reacties

  1. Inderdaad een lieve kleur in de winter. Staat/zit haar goed.
    Benieuwd naar t jasje als t dicht is.

  2. Tsja na gister ben ik nogal ambivalent over dit pak. De stof glimt nogal, de broek oogt te wijd en het jasje heeft iets Jacky Kennedy achtig door de knopen maar of dat kraagje nu bij de koningin gaat staan, ik weet het niet. Ze lijkt de ceintuur niet te dragen (goed plan).

  3. Overigens lijkt dat bloesje nog het meest op een flanellen pyjama van mijn kleinzoon. Een mooie zijden ecru top was beter geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..