Hare Majesteit de Koningin woont de virtuele theatervoorstelling ‘Pizza économie’ bij, een one-man-show van acteur Martin Ophoven. De voorstelling is een samenwerking met de ULB en bestemd voor leerlingen van de middelbare school. De show benadert op een ludieke en didactische manier duurzame economische modellen. Leerlingen van het vijfde en zesde middelbaar van het Collège la Fraternité uit Laken genieten virtueel mee van de voorstelling.

Alle foto’s: © Koninklijk Paleis

De outfit van de Koningin is helaas slecht zichtbaar op de twee foto’s die door het paleis werden vrijgegeven. We zien een grijze blazer boven een witte top, afgewerkt met een grijs sjaaltje met subtiele print.

Later op de dag had Koningin Mathilde nog een activiteit:

Hare Majesteit de Koningin ontmoet enkele vertegenwoordigers van vzw « Les mots de Tom » in het Koninklijk Paleis te Brussel. De vzw, opgericht door de ouders van Tom die het slachtoffer werd van pesterijen op school, biedt steun aan ouders van gepeste kinderen en ondersteunt leerkrachten in het tegengaan van pestgedrag. De vrijwilligers zetten zich actief in tegen pesten, sensibiliseren over de zware gevolgen van pesten en bieden mensen een platform aan om ervaringen te delen.

Deze ontmoeting kadert in de aandacht die de Koningin sinds enkele jaren vraagt voor de ernstige gevolgen van pestgedrag bij kinderen.

© Koninklijk Paleis

Op deze foto zien we duidelijker dat Koningin Mathilde een broekpak draagt, maar de sjaal verbergt nog steeds alle details van het jasje, waardoor het heel moeilijk te achterhalen is wat ze precies draagt. Mogelijks gaat het om onderstaande wollen jasje en bijpassende broek van Giorgio Armani:

Wat denken jullie?

2 Reacties

  1. De outfit is, zo laten de foto’s zien, meer geschikt in een staande houding dan een zittende. Lijkt een mooi kostuum in zomerstof.
    Een blouse (pussybow of sjaalkraag) of jurk met een opstaande kraag/col is beter voor t online verkeer.
    Wat een schitterende kamer op de 1e foto!

  2. Ik ben op de een of andere manier niet overtuigd van de snit van het pak, ook niet in staande positie. Eens met Madison dat jasjes niet zo geschikt zijn om in te zitten, zeker aasje de knopen dicht laat zitten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..