Hare Majesteit de Koningin heeft een virtueel gesprek met vertegenwoordigers van verschillende ‘Centres Psycho-Médico-Sociaux’ (Franstalige tegenhanger van CLB -Centrum voor Leerlingenbegeleiding), over de impact van de coronacrisis. De CPMS bieden ondersteuning aan leerlingen, hun ouders en docenten. Ze houden rekening met de psychologische, sociale en medische aspecten die de persoonlijke ontwikkeling, sociale relaties, leren en schoolkeuzes van studenten beïnvloeden.

Alle foto’s: © Koninklijk Paleis

Koningin Mathilde draagt vandaag een roze blouse met lange mouwen. Ze droeg deze al eerder op 28 oktober 2020 en op 5 februari 2021.

Ze draagt opnieuw opvallend grote oorbellen, in de kleur van haar blouse. Ik ben benieuwd naar de ontwerper ervan!

3 reacties

  1. De koningin is duidelijk in voorjaar stemming. Een gele blouse, een lichtblauwe blouse (zag ik op een andere site) en nu deze mooie roze. Ook een voorjaar boeket op de achtergrond.
    Bij de blauwe blouse en bij deze roze draagt ze m.i. een beetje foute oorbellen. Die roze (half) edelstenen stonden er verfijnder bij.

  2. Wat een mooie blouse! Valt goed bij videobellen doordat kraag niet weg zakt.

  3. Ik vraag mij af of de oorbellen van Live To Express in Antwerpen zouden kunnen komen. Die maken zulke opvallende oorbellen (Beyoncé droeg ze ook al). Al vind ik deze en de blauwe niet op hun website. Het zou alleszins leuk zijn als ze Belgisch blijken. Tof alleszins dat ze zulke opvallende oorbellen durft te dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..