Hare Majesteit de Koningin heeft een virtueel gesprek met dhr. Filippo Grandi, Hoge Commissaris voor Vluchtelingen van de Verenigde Naties. Het gesprek richt zich op de impact van de COVID-19 pandemie op de miljoenen vluchtelingen en de problemen met vaccinaties, onderwijs, huiselijk geweld en mentale gezondheid.

Hare Majesteit de Koningin heeft een virtueel gesprek met de verantwoordelijken van drie platformen voor mentale gezondheid: het steunpunt Geestelijke Gezondheid – Te Gek!, CréSaM (Centre de référence en santé mentale de la Région Wallonne) en het Brussels Platform voor Mentale Gezondheid. De noden inzake mentale gezondheid bij vluchtelingen worden ook besproken. De Koningin informeert zich over de specifieke acties en initiatieven die deze problematiek aanpakken.

Alle foto’s: © Koninklijk Paleis

Tenzij deze vergaderingen plaatsvonden op een andere datum dan officieel vermeld op de agenda van het Koninklijk Paleis, verwisselde Koningin Mathilde halverwege de dag van outfit. Ze kiest voor een lichtroze top met daarboven een paarsblauwe blazer met bloemenprint. Deze is van Giorgio Armani:

Mathilde droeg dit jasje al eerder op 14 mei 2014.

1 reactie

  1. Wat een mooi jasje! Fijn dat ie weer opduikt!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..