Hare Majesteit de Koningin neemt deel aan een – gedeeltelijk virtuele – ronde tafel van de Union Wallonne des Entreprises over de implementatie van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties bij ondernemingen. Deze ronde tafel brengt spelers uit de privé en de publieke sector samen om praktische management tools, die ontwikkeld en ter beschikking gesteld worden van ondernemingen in deze context, voor te stellen en te bespreken. De Koningin ontmoet vervolgens leden van het personeel en brengt een bezoek aan de installaties van het farmaceutisch laboratorium Tilman, dat als gast optreedt van de ronde tafel. Tilman is een familiebedrijf, gespecialiseerd in fytotherapie, in Baillonville in de provincie Namen.

Koningin Mathilde draagt vandaag een nieuwe mouwloze jurk met grijze bloemenprint, van CH Carolina Herrera:

Ze draagt er lange oorbellen bij en zwarte pumps. De Koningin lijkt ook een blessure te hebben aan haar linkerpols, aangezien ze een polsbrace draagt. Update: ze heeft haar duim bezeerd bij het maken van een verkeerde beweging.

Later op de dag had Koningin Mathilde nog twee virtuele gesprekken van thuis uit:

Hare Majesteit de Koningin heeft een gesprek met mevr. Najat M’jid, speciale vertegenwoordiger van de Secretaris-Generaal van de Verenigde Naties voor Geweld tegen Kinderen. Tijdens dit gesprek kwam het rapport ‘Hidden scars : how violence harms the mental health of children’ aan bod. Het rapport analyseert de effecten van geweld op het mentale welzijn van kinderen.

© Koninklijk Paleis

Hare Majesteit de Koningin heeft een virtueel onderhoud met dhr. Benoit Van Keirsbilck, lid van het kinderrechtencomité van de Verenigde Naties. Het gesprek gaat over het Internationaal Verdrag inzake de Rechten van het Kind en de impact van de covid-19 pandemie op de implementatie ervan.

© Koninklijk Paleis

3 reacties

  1. Qua model lijkt het geen theemuts en is tie ook niet te lang zo lijkt op het model. Alleen jammer van die blote armen. Een beetje bruin zonder zon op de bovenarmen zou het ms nog een beetje goed maken maar de koningin is op een leeftijd dat je eigenlijk altijd iets van een mouwtje moet dragen.

  2. Zou de jurk graag in zn geheel willen zien bij de koningin. Dan vallen de blote armen ook wat weg, denk ik.
    CH goed merk voor haar.

  3. Mooie jurk, maar ik zou M toch een beetje anders gestyled willen zien: die fijne pumps, het eeuwige armbandje en het bomma-kapsel passen hier niet bij.

    Meer getonede bovenarmen zijn natuurlijk ideaal voor zo’n jurk, maar geen must, je kan er altijd nog iets extra over dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..