In het kader van haar Erevoorzitterschap van UNICEF België neemt Hare Majesteit de Koningin deel aan een zending in Laos van 20 tem 23 februari 2017. De zending wordt georganiseerd in samenwerking met de afdeling van UNICEF in Laos en de Belgische Ambassade in Bangkok. Het doel van de zending is sensibilisering van de problematiek rond kwaliteitsonderwijs, gezondheid met inbegrip van mentale gezondheid, het overleven en ondervoeding van kinderen. 
Als VN-Pleitbezorger voor de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDGs), zal de Koningin de aandacht vestigen op de implementatie van de SDGs to leave no one behind. Dit ter versterking van de lokale acties van UNICEF en van de lokale overheden om de rechten van het kind en de vrouw te beschermen.

Op de derde dag van haar bezoek aan Laos draagt Mathilde een blouse en een rok in dezelfde kleurrijke print:

Opnieuw een outfit die perfect is voor deze trip! Mathilde’s blouse en rok zijn van de zomercollectie 2016 van Diane von Furstenberg:

Mathilde droeg er felrode sleehakken onder, en goudkleurige oorbellen. Mathilde droeg deze outfit al eerder op 19 juli 2016 tijdens een fotosessie met haar gezin in Brussel.

5 reacties

 1. Leuk en gemakkelijk, met zo’n rok kun je goed op de vloer zitten! Ik vond het ook al bij die fotosessie: de koningin blijft chique ook in deze bohémien stijl. Als ik dit aan zou doen zou iedereen denken dat ik mijn nachtjapon nog aan had!

 2. Zeer geschikt voor een trip naar Zuid-Oost-Azië. Los daarvan doet de outfit mij op zich niet zoveel, misschien omdat ik zelf geen rokken draag die tot op de grond vallen. Maar dat is hier nu eens totaal niet belangrijk, voor een trip naar Laos kon ze eigenlijk niet beter kiezen.

 3. Perfecte outfit voor de gelegenheid.
  Haar betrokkenheid is mooi om zien. Knap van haar.

 4. Ik houd niet van deze prints. Zien eruit alsof ze al vaak zijn gewassen.
  Doet ook niet veel voor haar.
  Wel makkelijk mee op de vloer zitten. Kan weinig mee gebeuren.
  Ik hoop dat dit de laatste keer is dat we deze outfit zien. Ik denk dat er in Laos veel mooiere stoffen zijn te vinden die hetzelfde comfort geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..