Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin wonen de uitreiking van de Koning Boudewijnprijs voor Ontwikkeling in Afrika bij die zal plaatsvinden in het Koninklijk Paleis te Brussel. De prijs bekroont opmerkelijke bijdragen van individuen of organisaties binnen het domein van ontwikkeling in Afrika. De tweejaarlijkse prijs brengt vernieuwende initiatieven onder de aandacht die de levenskwaliteit verbeteren en de plaatselijke gemeenschappen in staat stellen om hun ontwikkeling in eigen handen te nemen.Voor zijn editie 2018-2019 heeft de Koning Boudewijnstichting de prijs toegekend aan Wecyclers, een innovatieve start-up die samenwerkt met de inwoners van Lagos (Nigeria) om het milieu en de socio-economische levensomstandigheden te verbeteren door de opbrengsten van gerecycleerd afval te herverdelen. Vóór de uitreikingsceremonie ontvangen de Koning en de Koningin de vertegenwoordigers van de laureaatorganisatie in audiëntie.

Koningin Mathilde draagt vandaag een nieuwe donkerblauwe jurk met korte mouwen en een boothals. De jurk is vanaf de taille tot onderaan versierd met een goudkleurige geometrische print. Deze jurk werd ontworpen door Esmeralda Ammoun!

Mathilde draagt er gouden accessoires bij van Francesca Romana Diana. Ze kiest voor de armband rechts te zien op onderstaande foto:

En ze combineert deze met onderstaande oorbellen (die aan een hanger werden bevestigd):

Ze combineert ten slotte met donkerblauwe pumps, en haar blauwe clutch van Olga Berg:

8 reacties

  1. Zoals steeds….prachtig!!!

  2. Wauw echt mooi ! Leuke stof en goed model !
    Juwelen top

  3. Wat een prachtige jurk! Ook mooi gecombineerd met de goudkleurige sieraden. Overigens vind ik deze sieraden wel wat aan de grove kant. Anderzijds snap ik de link met Afrika wel met slangen, een boos oog en tropische bladeren.

  4. Volledig toppie deze keer. Ik vind de armband echt heel leuk en de jurk is een goed model voor M. De print doet een beetje etnisch aan, wat wel leuk is voor deze gelegenheid.

  5. Wat een goede ontwerpster. Love it! Beetje exotisch geinspireerd en wonderwel voor het figuur!

  6. Op sommige foto’s zag ik dat de Koningin toch echt wel een beter corrigerende bh kon dragen.

  7. Oh dit staat haar echt wel goed! Mooi model, geweldige neklijn, leuke kleurencombinatie en toffe print. Super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..