Na een paar dagen rust na het drukke staatsbezoek aan China, heeft Koningin Mathilde vandaag weer een activiteit in de agenda staan. Ze heeft de Federale Prijs Armoedebestrijding 2015 uitgereikt.

Koningin Mathilde droeg een wit jurkje met onderaan een bijzondere print in klaprozen:

Koningin Mathilde heeft dit jurkje eerder gedragen op de Nationale Feestdag van 2014. Het jurkje is een ontwerp van modehuis Natan.

Koningin Mathilde had ten slotte de Gaia clutch van A Bag With A Story bij zich, en droeg haar gouden oorbellen van Delphine Nardin.

4 Reacties

  1. Mooi zomers jurkje. Goed model en heel mooi patroon. Met deze kleine fotootjes kunnen we niet goed zien of er nog wat is veranderd aan de pasvorm (de kritiek van de vorige keer)

  2. Op anpfoto.nl met als zoekterm ‘mathilde’ vind je veel meer foto’s 😉 Ik vind het ook een mooie zomerse jurk maar het bovenstukje past inderdaad wat minder aan.

  3. staat wel vrolijk !

  4. Leuke jurk en heel geschikt voor de gelegenheid. Het model van de rok maakt dat er zittend niet al te veel been te zien is. Het lijfje van de jurk lijkt inderdaad te lang.
    Koningin Mathilde ziet er verzorgd, vlot en gelukkig niet overdressed uit. Daarom neem ik de wat mindere pasvorm van het bovendeel voor lief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..