Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin en Hunne Koninklijke Hoogheden Prinses Astrid en Prins Lorenz en Prins Laurent wonen het traditionele concert in preludium tot de Nationale Feestdag bij in het Paleis voor Schone Kunsten.

Koningin Mathilde lijkt een nieuwe jurk met asymmetrische schouder te dragen in een kleurrijk design! Ik vermoed dat het om deze jurk van Dries Van Noten gaat:

Ze draagt er een gouden La Prima clutch bij van Giorgio Armani:

Haar gouden juwelen zijn van Christine Bekaert:

Haar nieuwe gouden pumps zijn van Giorgio Armani:

11 Reacties

 1. Ik begrijp niet dat de koningin voor zoiets kiest. Is meer ‘prinsesachtig’ dan ‘koningin waardig’. De oorbellen laten het zo cheap lijken; veel te groot voor haar. De koningin ziet er ook vermoeid en wat gezwollen uit in het gezicht. Bijna vakantie!

  Geef mij maar de outfit van prinses Astrid. Ze wordt ook echt mooi ouder.

 2. Ik vind het een mooie japon, kleurrijk .

 3. Klasse van Mathilde….Astrid´s mantel….humm

 4. Dit vind ik tof. Leuke kleuren, speciale print, eens een ander model. Doet er haar jonger uitzien.

 5. Ik vind de japon iets te Beach-style en de accessoires hmmmm
  De jurk laat wel erg opvallend zien dat Mathilde geen 20 meer is! Ik vind haar in klassiekers kleding meer tot haar recht komen.
  De roze mantel is afschuwelijk.

 6. Ik dacht eerst dat het een lange jurk was.
  Had ik ook mooier gevonden geloof ik.
  En zo n blote schouder… geen fan van.
  Stof is supermooi en de queen ook!

  (Ik vind Astrid zo op Fabiola gaan lijken, en dat kan helemaal niet)

 7. Deze fan van Dries en Bekaert moet zeggen dat het kleed meer lijkt op een pareo, een rechthoekig stuk textiel dat je aantrekt over je swimwear als je even op een strandterrasje wil gaan zitten. Ms. verlangt de koningin wel hevig naar een strand.
  De juwelen van Bekaert zijn bij zoveel kleur te volumineus.

 8. Misschien wat gedurfd maar wel erg zomers en gedragen met stijl. Astrid daarentegen… een kamerjas in babyroze. Stijl is haar altijd vreemd geweest, dag en nacht verschil met haar moeder. De opmerking die iemand maakte ivm. Fabiola doet me glimlachen en ze gaat er ook echt op gelijken

 9. Mathilde vind ik niet geslaagd. Veel kleuren en toch lijkt het triestig. Daarenboven heeft ze een veel te witte huid om zo iets te dragen en 1 schouder zorgt ervoor dat je lichaam er “misvormd” uit ziet.
  Ik weet niet wat ik moet denken van Astrid. Het zou flamboyant kunnen zijn want de kleur vind ik mooi. Maar met die pantalon eronder lijkt het inderdaad of ze een kamerjas aangetrokken heeft.

 10. Felle kleurencombinatie … het is eens wat anders. De outfit van prinses Astrid vind ik niet echt geslaagd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..