Hare Majesteit de Koningin nam deel aan een Inspiratieronde vrouwelijk ondernemerschap georganiseerd door de vzw Markant, met als thema There is no Planet B: de implementatie van de ontwikkelingsdoelstellingen binnen de onderneming.

De Koningin is VN- Speciaal Pleitbezorger voor duurzame ontwikkeling en hecht belang aan het engagement van de private sector voor de uitvoering van de SDGs.

  

Koningin Mathilde draagt een nieuwe jurk vandaag: een mouwloze jurk bestaande uit een witte top, een grijze rok met bloemenprint en daartussen een felrode band. Met nieuwe jurk bedoel ik trouwens ‘nieuw voor Mathilde’, aangezien het de eerste keer is dat we haar in deze jurk zien. Die is echter niet afkomstig uit een recente collectie: het gaat om een jurk die verkocht werd door Natan in het winterseizoen van 2013:

Koningin Mathilde koos het rode detail uit haar jurk om haar accessoires mee te matchen en droeg rode pumps, een rode clutch met bloemendetail, en rode oorbellen.

8 reacties

 1. Uitverkoopje dat in de kast is blijven hangen?
  Ik snap wel waarom!

 2. het idee is wel aardig met die rode band… lijkt haar breed te maken op de heup…
  Een jurkje voor zo even tussendoor.

 3. Ik dacht dat ze deze jurk al wel een keer heeft gedragen? Kan me even niet herinneren wanneer…

   1. deze set is heel erg leuk!

 4. IK vind dit jurkje wel leuk. Lekker zomers.

 5. In combinatie met het donkerrode leren jasje vind ik het wel leuk. Kom ook doordat er nu een flanel rokgedeelte onderzit.
  Vroeg me af er bij de bijeenkomst soms een dresscode was, wel heel veel dames dragen rood/ wit en/of zwart al of niet in combinatie.

 6. Vlot zomerjurkje ! Past voor deze activiteit !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..