Lieve lezers van Modekoningin Mathilde, zolang we aan huis gekluisterd zijn door de coronacrisis zal ik proberen jullie dagelijks van een terugblik te voorzien op deze website uit de voorbije 20 jaar van Koningin (of destijds Prinses) Mathilde.

Vandaag blikken we terug op de voorstelling “Project on Stage”, die georganiseerd werd door de vzw “Jeugd & Dans” in de Arenbergschouwburg te Antwerpen.

Embed from Getty Images

Deze speciale voorstelling stond in het teken van de viering van de 25ste verjaardag van deze vereniging. Tezelfdertijd werd hulde gebracht aan Mevrouw Jeanne Brabants, oprichtster, die 90 jaar was geworden.

Embed from Getty Images

Mathilde heeft de voorbije jaren al meermaals haar steun laten blijken aan de danssector, en aan het ballet in het bijzonder.

Voor deze voorstelling, die plaatsvond op 16 januari 2010, koos ze voor een jurk uit verschillende kleuren van Natan, op onderstaande foto links te zien (jammer genoeg onder een jasje):

Mathilde pakte wel uit met rode accessoires: ze koos voor rode pumps en een rode handtas, wat voor een hip geheel zorgde!

Het was de tweede keer dat ze deze jurk droeg, ze had deze al een keertje aangetrokken op 18 november 2009. Na de tweede keer hebben we deze jurk niet meer gezien.

Wat vinden jullie van deze outfit?

P.S.: hebben jullie een specifieke terugblik in gedachten? Laat het dan zeker weten via de reacties, via Facebook of Twitter, of stuur een mailtje naar info@modekoninginmathilde.be !

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..