Koningin Mathilde heeft gisteren opnieuw een tentoonstelling bezocht. Ditmaal was het de tentoonstelling “@yourservice” waar werken van Belgische kunstenaars worden voorgesteld, en dit ter gelegenheid van de Nationale Feestdag op 21 juli.

Koningin Mathilde droeg een nieuwe bordeaux-wit gestreepte jurk:

 

Deze jurk is een ontwerp van Natan, zie hieronder een jurk in dezelfde print in zwart-wit:

Natan10873369_834785513261651_4222888314720260195_o

Wat vinden jullie van de nieuwe jurk? Ook Koningin Máxima heeft een outfit in dezelfde print!

5 reacties

  1. Heel mooi! Model lekker vlot! Denk je dat t helemaal dezelfde print is als de jurk van Maxima bij opening Boymans expositie?

  2. Zouden Mathilde & Maxima hun kleren ruilen of zouden ze samen gaan shoppen en dan korting vragen ? 3 halen = 2 betalen? Bij de 30.000 Last Post had Mathilde die jurk toch aan in demi-deuil ? Ik vind dat Natan toch wel zou moeten adviseren om niet hetzelfde te kopen. En een hele serie in verschillende kleuren vind ik ook weinig inspirerend. En als de ene M het eerst gezien wordt in een bepaalde outfit, wordt de andere M dan “beschuldigd” te copiëren en na te apen. Foei Natan !

  3. Mooi jurkje. Zolang de twee M’s Natan modellen dragen zit de kans er in dat we dit zien. Blijkbaar hebben de dames zelf er geen probleem mee. Persoonlijk vindt ik dit ook geen probleem.

  4. Maxima’s jurk heeft lange mouwen, deze jurk is iets meer zomers. Ik vind Mathilde er goed mee staan. Ik zie ook dat ze haar prachtige clutch van Diane von Furstenberg ook weer heeft bovengehaald. Dat Maxima en Mathilde dezelfde prints dragen stoort me eigenlijk niet. Wel goede reclame voor Natan!

  5. Ik heb het idee dat Natan best rekening mee zou willen houden maar dat de dames er zelf lak aan hebben en het wel prima vinden dat ze dezelfde dingen dragen. Natan kan uiteindelijk enkel adviseren natuurlijk.

    Het staat Mathilde erg goed in ieder geval. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..