Hare Majesteit de Koningin bezoekt de nieuwe tentoonstelling Kinderen van de Renaissance in Museum Hof Van Busleyden in Mechelen. Aan de hand van kunstwerken, geschriften en gebruiksvoorwerpen vertelt deze tentoonstelling het verhaal van drie generaties Bourgondisch-Habsburgse prinsen en prinsessen die opgroeien in Mechelen in de 16de eeuw. Met dit bezoek wenst de Koningin de cultuursector te ondersteunen, die de afgelopen maanden zwaar getroffen werd door de coronacrisis.

Deze tentoonstelling staat onder de Hoge Bescherming van Zijne Majesteit de Koning.

Koningin Mathilde draagt vandaag een groene wollen jurk van Natan, met daarboven een geruite mantel met ‘flap’ op de schouder:

Koningin Mathilde droeg deze volledige outfit al eerder op 28 maart 2019. De jurk apart droeg ze daarvoor nog eerder op 5 december 2018 en op 30 januari 2019

Ze werkt de outfit vandaag af met bruine pumps en een bruine clutch, en een mondkapje in dezelfde groene kleur als haar jurk. We zien ten slotte ook nog haar gouden oorbellen in de vorm van een monstera blad.

3 reacties

  1. De groene jurk kwam in foto van 2019 beter uit de verf.
    Misschien had ze beter de mantel kunnen afgeven? T geheel wordt erg fors.
    Heel leuk dat ze met haar bezoek de aandacht legt op deze tentoonstelling.

  2. Bij bekijken van foto uit 2019 met t corps diplomatique valt op dat er nog een weg te gaan is voor vrouwen! Mathilde spat van de foto met haar groene jurk.

  3. Op zich niks mis met de outfit, maar ik zou nu liever lente- dan herfstkleuren zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..