Hare Majesteit de Koningin bezoekt de tentoonstelling Belgian Crew. Deze tentoonstelling wordt georganiseerd door de FOD Buitenlandse Zaken ter gelegenheid van de Nationale Feestdag. Een zevental Belgische street artist stellen er hun werk tentoon gedurende de zomer. De tentoonstelling vindt plaats in het Egmontpaleis te Brussel.

Koningin Mathilde droeg een nieuwe jurk met rode print:

De nieuwe jurk van Mathilde is van modehuis Natan. Hieronder zie je een jurk in hetzelfde silhouette, maar in een andere stof:

Natan-Collection-01

Koningin Mathilde droeg al eerder dit model van jurk, maar in een nog andere print, bij de prijsuitreiking van de Koningin Elisabethwedstrijd.

Koningin Mathilde combineerde de jurk met haar oorbellen van Annick Tapernoux en rode pumps.

2 Reacties

  1. Ik vind het model van de jurk mooi maar ik zou de jurk mooier hebben gevonden zonder (drukke) print. Dat dacht ik gisteren al maar zeker nu ik het bij het model van Natan zie.
    Persoonlijk vind ik het ook mooier als je zilveren/witgouden juwelen draagt bij een jurk met een zilveren/grijze ondertoon.

  2. Ook ik vind de stof te druk en te stijf/ dik voor het model. De effen variant in een dunnere stof (linnen?) valt veel mooier, maar is dan wel weer veel te kort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..