Het eerste “Symposium van Hare Majesteit de Koningin” over de “Mentale gezondheid van kinderen en jongeren” wordt georganiseerd door de Koninklijke Academiën voor Geneeskunde van België in het Paleis der Academiën in Brussel. Hare Majesteit de Koningin is Beschermend Erelid van de Academiën voor Geneeskunde van België. De Koningin spreekt eerst met een aantal jongeren die getuigen over hun persoonlijke ervaringen op vlak van mentaal welzijn. Vervolgens geeft de Koningin de openingstoespraak van het symposium waarin ze de nadruk legt op een holistische benadering voor de aanpak van mentale gezondheidsproblemen, evenals op preventie, vroegtijdige detectie, toegang tot zorg én betrokkenheid van de jongeren zelf in het zorgproces.                                                                                    

Koningin Mathilde draagt vandaag een rozerode jurk van Natan, een variant op onderstaande jurk:

Koningin Mathilde droeg deze jurk al eerder op 23 september 2018 en op 23 mei 2019. Grappig detail: zowel Koningin Máxima als Erfgroothertogin Stéphanie droegen ook deze week een variant van deze jurk.

Ze draagt er oorbellen bij van Percossi Papi, gemaakt uit chalcedoon, maansteen, rozenkwarts, amethist en zaadparels. Haar gouden armband is van Christine Bekaert:

Ze draagt er nog een lichtroze clutch en pumps bij.

2 Reacties

  1. weer een heel vrolijke jurk Zo ziet de Koningin er jeugdig uit.

  2. Super en “cool”! Bravo!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..