Morgen staat de eerste activiteit van het jaar 2016 op de agenda van Koningin Mathilde. Na een jaar gevuld met outfits van modehuis Natan, hoop ik dat Mathilde ons in 2016 verrast door wat vaker ook andere Belgische modehuizen mee te ondersteunen. Ik ben haar alvast even gaan helpen, en heb enkele outfits samengebundeld waar zij in mijn ogen heel mooi mee zou staan. Klik hieronder op de play-knop:

Wat vinden jullie van de bovenstaande suggesties? Passen ze bij Koningin Mathilde? Hebben jullie zelf ook suggesties, of is er een bepaalde Belgische ontwerper die jullie wat vaker aan bod willen zien komen? Laat het hieronder weten!

4 reacties

 1. Wauw super! Wat een goed idee, Jelka!
  Zr zitten inderdaad enkele mooie stoffen en ideeën tussen. Ik hoop stiekem wel dat onze koningin (of iemand van haar medewerkers) hier wel eens naar kijkt.
  De ensembles van Marie-Leonie Stock, Scapa, Red Juliet en Mer du Nord kan ze eigenlijk zó overnemen.

 2. Mooie slides!
  Voor de koningin vond ik de outfits van Christian Wijnants en Maison Ullens en Scapa erg passend.

 3. Wat een leuk overzicht! Zo kunnen wij ook gelijk zien voor het komende seizoen bij welk merk wij terecht kunnen:)
  Super dat er zoveel goede Belgische ontwerpers zijn. Ik zou graag willen dat ze de broekpakken uit t overzicht gaat dragen. De enkele keer dat ze een broekpak draagt staat haar goed. En bijvoorbeeld de rode in t overzicht lijkt mij goed kunnen. Leuke stofjes van Dries! Daar moet zeker wat te vinden zijn. De ontwerpen van Veronique Leroy zijn heel mooi….De zoom wel een beetje uitleggen voor Mathilde…

 4. Persoonlijk vind ik Blue Bay ook een heel leuk merk! Ik heb er verschillende kleedjes van en die ogen echt heel chic, maar er zijn ook meer casual stukken in de collectie.
  Misschien een leuk idee voor Mathilde of de kinderen, al was het maar eens voor een gezinsactiviteit zoals het bezoek aan Pairi
  Daiza?
  http://www.blue-bay.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..