Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Elisabeth, Hertogin van Brabant, zal vanaf oktober 2021 studeren aan het Lincoln College, een college dat deel uitmaakt van Oxford University. Ze is geslaagd voor de toelatingsproeven tot de driejarige opleiding ‘History & Politics’. Het Verenigd Koninkrijk is geen onbekend terrein voor Prinses Elisabeth. In 2020 behaalde ze haar Internationaal Baccalaureaat aan het UWC Atlantic College in Wales. 

Prinses Elisabeth zal regelmatig terugkeren naar België en betrokken blijven bij het Belgische publieke leven tijdens activiteiten alleen, met Zijne Majesteit de Koning of haar familie.

Samen met de bekendmaking van haar studiekeuze, werd een nieuwe foto van Prinses Elisabeth vrijgegeven! Ze draagt hierop een jeansbroek in een light wash, een witte blouse, met daarboven een wollen camel jas. De mantel is van Maje:

De Prinses draagt ook gouden oorbellen.

Wat vinden jullie van haar studiekeuze? Laat het weten in de reacties! Ik ben vooral blij om te lezen dat we de komende jaren Prinses Elisabeth wel nog steeds vaak in het openbaar mogen verwachten hier in België.

Update: de dag nadien gaf het koninklijk paleis ook nog volgende foto vrij van de vier kinderen:

5 Reacties

  1. Terrific! And all best, little lady!

  2. Klassiek en toch cool! Zowel de kledij als de studiekeuze 🙂

    Ben ook heel blij dat ze dicht bij huis blijft, dat ze zich zo goed in haar vel & haar leven voelt, en dat ze mijn liefde voor de UK deelt!

  3. Knappe jonge en moderne vrouw…oogt heel zelfzeker,
    Goede studiekeuze denk ik.

  4. Wat een leuke groepsfoto! Op zich vind ik Elisabeth ietsje zwaar opgemaakt, maar ja na een jaar militaire training was ze op de nationale feestdag wel erg bleek (afgetraind?) waardoor het oranje haar ook niet zo goed stond. Leuk camel ongevoerd jasje (ws Zara of Dutti). De jongens mooie truien en het meisje ziet er leeftijdsadequaat uit.

  5. 4 mooie prinsen, goed casual gekleed, ze veranderen met de week op die leeftijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..