Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin ontvangen in het Paleis te Brussel, 34 stagiairs-diplomaten enkele maanden vóór hun vertrek op post, ten dienste van het land en van zijn burgers.

© Koninklijk Paleis

Deze ontvangst vond al plaats op 28 maart, maar werd pas achteraf bekend gemaakt. Koningin Mathilde draagt voor deze ontvangst een bekende groene jurk met driekwartsmouwen, en een rechte halslijn. Ze combineert de jurk met een gouden riempje, en beige pumps.

De jurk is van Natan:

Koningin Mathilde droeg deze jurk wel al een aantal keer eerder: op 2 oktober 2014, op 14 januari 2015, op 17 maart 2015, en op 15 maart 2016.

7 reacties

  1. Niet doen dat riempje! De jurk is wel heel apart door de verticale naad en de stukken in het midden. Dit komt nu niet tot zijn recht.

  2. De jurk is prachtig in zijn zijn: mooie vrouwelijke lijnen worden in al zijn eenvoud geaccentueerd.Het riempje doorbreekt de belijning, het is niet goed voor Mathilde en niet goed voor Natan.

  3. Mooie jurk fris lentekleur. Riem weg laten .

  4. Jammer,van dat eeuwige riempje. Zonder is de jurk veel mooier.

  5. Prachtige jurk qua stof, qua kleur en qua belijning. Maar tsja zie boven het eensgezinde commentaar.

  6. De kleur is fantastisch voor haar. Wow zo valt ze op in dit gezelschap!
    Model past goed. Zou t ook graag een keer zonder ceintuurtje willen zien.

  7. Het gezelschap is inderdaad wel erg in grijs en blauw ‚uniform’. De 2 dames met iets lichter grijs staan verstopt op de 3e en laatste rij. Je wordt bijna nieuwsgierig naar de heren met een roze, een figuurtjes en een rode stropdas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..