Op uitnodiging van Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin brengen Zijne Excellentie Alexander Van der Bellen, Bondspresident van de Republiek Oostenrijk en mevrouw Doris Schmidauer van 21 tot en met 23 maart een Staatsbezoek aan België.

Koning Filip en Koningin Mathilde volgden vandaag niet het dagprogramma van de Oostenrijkse president, maar zijn wel aanwezig op de contraprestatie deze avond.

Koningin Mathilde draagt een gekende combinatie van Natan: de witte top hebben we al heel vaak gezien, de zilverblauwe rok droeg ze al eerder op 26 maart 2019 tijdens het staatsbezoek aan Zuid-Korea:

Ze draagt er een zilveren clutch bij en haar aquamarijnen oorbellen.

6 reacties

 1. Jammer dat er zo weinig foto’s beschikbaar zijn. Het staatsbezoek komt amper nog in beeld.

  Heb je zicht op de kleding van prinses Astrid vanavond?

  1. Kijk eens op Monarchie.be en klik dan op Twitter. Ik zie foto’s van de contraprestatie in aanwezigheid van prinses Astrid en prins Lorenz.

 2. Er valt idd weinig te zien op deze dag….
  Vreemd toch ?

 3. Het ziet er een low budget staatsbezoek uit. Hopelijk vindt het uitgaande staatsbezoek aan Griekenland plaats met meer toeters en bellen.

  1. Zou het? Uiteindelijk is Griekenland ook weer een republiek. Mathilde haalt meer uit bij collega royals. Zeker in avondkleding

   1. We zullen moeten afwachten. Cross fingers. Als ze maar alle registers opentrekt bij koninklijke staatsbezoeken, dan hebben we niet veel meer tegoed. Nochtans bij het bezoek van E. Macron schitterde ze wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..