Vandaag is het staatsbezoek van China aan België begonnen. Dit driedaagse staatsbezoek is toch wel bijzonder, aangezien het het eerste staatsbezoek is tijdens de regering van Koning Filip. Bovendien is het jaren geleden dat er nog eens een staatsbezoek plaatsvond in België, aangezien Koning Albert dit niet vond passen tijdens jaren van economische crisis.

Tijdens de ontvangst van de Chinese president en zijn echtgenote deze ochtend droeg Koningin Mathilde een schitterende nieuwe jurk in koningsblauw:

© Place Royale/RTL
© Place Royale/RTL

De jurk is van Christian Dior, hieronder in het rood te zien:

Mathilde had haar accessoires ook volledig aangepast aan de kleur van haar jurk met een bijpassend hoedje en clutch. Enkel de schoenen vielen apart erg op door de rode kleur, gecombineerd met het blauw van haar jurk! Het zijn pumps van Dior:

In de namiddag veranderde Koningin Mathilde van outfit, dit keer koos ze een herdragen outfit. De jurk en bijpassende mantel van Natan herkennen jullie vast:

Embed from Getty Images

’s Avonds ten slotte boden Filip en Mathilde een privé diner aan aan de Chinese president en zijn echtgenote. Mathilde droeg een auberginekleurig cocktailjurkje, dat ze reeds eerder aanhad in New York vorig jaar:

© Place Royale/RTL

Wat vinden jullie alvast van de eerste dag? En morgen volgt een staatsbanket! Durft er iemand speculeren over de jurk en/of de juwelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..