Op uitnodiging van President Pranab Mukherjee brengen Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin van 5 tot 11 november 2017 een Staatsbezoek aan India, in aanwezigheid van de Vicepremier en minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders en de Minister-presidenten van de Gemeenschappen en Gewesten. Op het programma staan verschillende activiteiten in New Delhi en Mumbai.

Vandaag vliegen Koning Filip en Koningin Mathilde terug naar België:

Koningin Mathilde draagt voor de terugvlucht een combinatie van een bij elkaar passende rok en top van Natan. Hieronder zien jullie een jurk gemaakt uit dezelfde stof:

Mathilde droeg deze combinatie al enkele keren eerder: op 23 april 2015, op 2 september 2015, op 13 mei 2016 en op 21 september 2016.

Mathilde droeg er donkerrode pumps bij vandaag.

Ik hoop jullie dit weekend nog een mooi overzicht te kunnen bezorgen van alle outfits van het staatsbezoek! Begin dus alvast maar al na te denken over wat jullie favoriete en minst favoriete outfit was!

4 reacties

  1. Hoewel altijd een keurige set, gaat deze niet winnen bij mij…..t maakt haar toch wat middelbaar. In dit warme klimaat had ze wat mij betreft 1 van haar knalroze, Natan-knalgroene of hardblauwe jurken kunnen kiezen.
    Ik wens hun een goede terugkeer toe naar de kindjes.

  2. Gelukkig, ze zijn weer thuis.

  3. Ik denk dat ze zich daar heel comfortabel in voelt.
    Heb bewondering hoe elegant ze op die hoge hakken stapt ! Mooie schoenen !

  4. Lekker straks schoenen uit, riempje af en die bijbehorende broek aan in het vliegtuig zo stel ik me voor. De koningin kan inderdaad perfect op hakken lopen, ze loopt op de trap op haar voorvoet maar ik heb haar ook wel eens een sprintje zien trekken op hoge hakken, weet niet meer waar maar ze droeg toen een wit broderie jurkje meen ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..