Op uitnodiging van President Pranab Mukherjee brengen Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin van 5 tot 11 november 2017 een Staatsbezoek aan India, in aanwezigheid van de Vicepremier en minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders en de Minister-presidenten van de Gemeenschappen en Gewesten. Op het programma staan verschillende activiteiten in New Delhi en Mumbai.

Koning Filip en Koningin Mathilde brachten vandaag met hun voltallige delegatie een bezoek aan de Taj Mahal:

 

 De foto van Koningin Mathilde alleen werd genomen door Koning Filip. Mathilde draagt vandaag een roze jurk van modehuis Natan, hieronder zien jullie de jurk in een andere kleur:

Ze droeg deze jurk al eerder op 13 juli 2017 bij een bezoek aan Sanoma. Leuk dat Mathilde al meteen één van mijn suggesties draagt! 

Ze combineert de jurk zoals gewoonlijk met accessoires in dezelfde roze kleur: ze kiest voor een roze handtas van Natan, roze pumps van Natan, en een armband van Francesca Romana Diana:

6 reacties

  1. Prachtige foto’s , van het Koningspaar.

  2. Deze kleur staat De koningin geweldig ! Eenvoudig maa stijlvol. .Prachtige foto’s van het koningspaar.

  3. Wow. Superlocatie. Zo n foto alleen voor royals te nemen vanwege de sluiting voor toeristen. Roze jurk past er goed bij.
    T blijft t Diana bankje…

  4. Inderdaad wat een práchtige foto’s, echt om in te kaderen voor het nageslacht. En wat ongelooflijk fijn dat ze een van de suggesties draagt, goed geraden, Jelka!

  5. Goed dat ze net als Kate en William met hun beiden op het Diana bankje zijn gaan zitten, anders… De foto alleen van de koningin is prachtig qua belichting, scherpte en positionering. Qua iets gedempte kleur is het koningspaar geweldig gekleed in de omgeving.
    Het model jurk daar heb ik het echter helemaal mee gehad, te kort, te strak bij de mouwen en de boezem, te hoge taille en te veel breedte op het breedste gedeelte.

  6. Duidelijk verschil wanneer ze voor Filip of fotografen poseert. Een andere uitstraling vind ik. Geen fan van het kleedje, maar hier past het wonderwel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..