Op uitnodiging van Zijne Excellentie President Moon Jae-in brengen Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin een Staatsbezoek aan de Republiek Korea. Zij worden vergezeld door de minister van Binnenlandse Zaken en Veiligheid de heer Pieter De Crem en de minister-presidenten van de Gemeenschappen en Gewesten. Op het programma staan verschillende bezoeken en activiteiten in Seoul.

Koning Filip en Koningin Mathilde zijn kort na de middag vertrokken vandaag richting Korea en zullen daar pas morgen in de loop van de dag aankomen.

Koningin Mathilde draagt bij aankomst op de luchthaven een crèmekleurige mantel. Modehuis Natan bevestigt dat de mantel van hen is, sterker nog, het gaat om onderstaande mantel (voor het eerst gedragen in 2007, en later nogmaals in 2011), waarvan de knopen voor dit bezoek werden aangepast.

Embed from Getty Images

Ze draagt er een clutch bij van Armani Privé:

Wat Koningin Mathilde op het vliegtuig droeg, kwamen we te weten met dank aan Wim Dehandschutter, journalist bij het Nieuwsblad, die een filmpje deelde via Twitter:

Screenshot uit filmpje van Wim Dehandschutter

We zien dat ze haar oorbellen van Christine Bekaert draagt:

De top die Koningin Mathilde draagt boven de blauwe pantalon is van Dries Van Noten, hieronder zien jullie een sweater die gemaakt werd uit dezelfde stof:

4 Reacties

  1. Altijd leuk dat in Belgie het vertrekmoment wordt vastgelegd. Leuke jas. Deze keer geen reisbroekpak dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..