Hare Majesteit de Koningin is aanwezig tijdens de sessie van de halve finale in Flagey te Brussel op maandag 6 mei.

© Screenshot canvas.be

Het programma van Koningin Mathilde werd lichtjes gewijzigd: ipv op 7 en 11 mei, woont ze op 6, 8 en 11 mei een sessie bij van de halve finales. Zo was ze dus deze middag onverwacht toch aanwezig.

Ze droeg een witte blouse, met daaronder een donkerblauwe katoenen rok met contrasterende geborduurde biesjes, oversized zakken aan de zijkanten en een bijpassende riem. Deze nieuwe outfit is van CH Carolina Herrera:

Ze draagt er blauw-witte oorbellen bij van Percossi Papi.

8 reacties

  1. Ach ja ms. kwamen de wijzigingen ook voor haar onverwacht. Het is inderdaad een ‘brede’ rok. ook de blouse oogt nogal breed, mede door het instoppen bij de taille. Er komt een tijd dat een blouse beter over een rokje of broek gedragen kan worden!

  2. De rok vond ik heel geslaagd, ook prima voor deze gelegenheid: M was er als koningin en patrones, maar tegelijk zit de rest van het publiek er gewoon in een jeans en pull. Dus dit is een mooie middenweg.

    Als de blouse iets strakker was geweest en zonder opstaande kraag, dan had een beter geheel gevormd denk ik.

  3. Ik ben er niet zo weeg van

  4. Moet zijn : weg van .

  5. De blouse is idd te wijd ! rok wel mooi met een andere top !

  6. Stijve blouse op lelijke rok.gil

  7. Dit is het toch niet helemaal. Denk dat het inderdaad met een iets strakkere elegantere blouse wat beter had geweest.

  8. Op zich een leuke combinatie. En een merk dat ze wat verder kan uit proberen. Maar zo n rok maakt je vaak breder dan je bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..