Hare Majesteit de Koningin is aanwezig tijdens de sessie van de halve finale in Flagey te Brussel op zaterdag 11 mei 2019.

© Screenshots Canvas.be

Koningin Mathilde draagt voor deze laatste sessie van de halve finale een nieuwe wijde wit-groene broek met bloemenprint. Ik vermoed dat de broek gemaakt is uit dezelfde stof als de gele jurk van Natan op de foto hieronder, maar dan in het groen:

Ze draagt er een witte blouse boven van Natan:

We zagen Koningin Mathilde al 2 keer eerder met deze blouse: op 19 december 2018 tijdens het kerstconcert, gecombineerd met een zwarte fluwelen broek, en op 26 maart dit jaar tijdens het staatsbezoek aan Korea, gecombineerd met een zilvergrijze rok. Ik vind het fijn om te zien dat Mathilde voor de verandering eens een kledingstuk telkens met andere kledingstukken combineert, in plaats van altijd weer met hetzelfde te dragen, zoals ze wel vaker doet!

Ze draagt er een witte clutch bij, die sterk lijkt op onderstaande clutch van Furla:

We zien haar ten slotte nog met haar smaragden oorbellen.

7 reacties

 1. Inderdaad leuk dat ze deze blouse op verschillende manieren combineert. Ik kan begrijpen dat sommige dingen perfect bij elkaar passen maar het leuke van mode is toch net om nu en dan eens nieuwe dingen te proberen? En een witte blouse is daarvoor ideaal.

  Deze blouse staat haar ook beter dan die van een aantal dagen geleden. Ik merk wel dat ze aan de zijkant wat raar opbolt. Dat viel mij de vorige keer niet zo op.

  Van de broek wordt ik niet echt wild.

  1. Dat moest zijn “word ik niet echt wild”

 2. Deze broek maakt haar onnodig breed.
  De eerste combi is toch t mooist

 3. Dat ben ik helemaal met Madison eens!

 4. Ik twijfel: mooi of niet mooi. Nee,ik vind het niets voor Koningin Mathilde.

 5. Heel onflatterende broek, vooral van de achterkant bekeken. Een maxirok was beter geweest.

  Leuk dat de clutch van Furla is, wist ik niet!

 6. He ik dacht in eerste instantie dat het een rok was. Nou ik wakker geschoten ben ( dit is gezichtsbedrog) vind ik het motief mooi maar de broekvorm is een njet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..