Op maandag 20 mei 2019 zijn Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin aanwezig tijdens de sessie van de finale van de Koningin Elisabethwedstrijd in het Paleis voor Schone Kunsten te Brussel.

Alle screenshots: © Canvas livestram

Koningin Mathilde draagt vanavond een nieuwe jurk met een patroon van pastel bloemen:

De jurk is van Giorgio Armani, en bovenstaand silhouet komt uit de herst/winter 2016 collectie, een ouder stuk dus. Koningin Mathilde draagt de lange versie, net zoals op de foto hierboven!

Ik ben fan van Koningin Mathilde haar prachtig opgestoken kapsel, haar roze lippenstift die perfect gaat bij de pastelkleuren van haar jurk, en vooral van haar oorbellen! Ze draagt opnieuw de lange oorbellen met aquamarijnen die ze debuteerde in de Republiek Korea dit jaar. De oorsprong hiervan blijft voorlopig nog onbekend…

6 reacties

  1. Eindelijk nog eens een mooie outfit, tijdens de vioolwedstrijd was ze maar 1x mooi naar mijn goesting , witte broek met wit grijze blouse vond in chique, en dit kleedje is chique.

  2. De jurk is in een woord p-r-a-c-h-t-i-g. Het vormt 1 geheel met de koningin, Ook omdat de ondergrond vleeskleurig is. Zoo prachtig al die kleuren. Ze ziet er jong uit. Of is het de belichting?

  3. Prachtig. Heel charmant ziet de Koningin er uit.

  4. Wat is ze mooi zo! De kleuren, de bellen het past gewoon zo sterk bij deze koningin!

  5. De jurk is lang ! Prachtige kleuren kapsel en oorbellen ! Top !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..