Hare Majesteit de Koningin zal aanwezig zijn op een sessie van de eerste ronde in Flagey te Brussel op maandag 29 april 2019.

En we zijn er dit jaar opnieuw aan begonnen: de jaarlijkse Koningin Elisabethwedstrijd! We zullen Koningin Mathilde de komende weken hier erg vaak terugzien: ze woont maar liefst 7 verschillende sessies bij, los van alle andere activiteiten die hier verder nog mee te maken hebben (lunch met de jury, uitreiking van de prijzen, etc.). Koningin Mathilde doet naar mijn mening tijdens deze wedstrijd altijd haar best om ook op vlak van mode haar beste beentje voor te zetten, en dat bewijst ze meteen vandaag: ze debuteert een wikkeljurk met lange mouwen in een blauw geometrisch patroon. De jurk is van Dries Van Noten, hieronder te zien in het zwart:

Mathilde draagt er beige pumps bij, ik denk dat er een witte clutch op haar schoot ligt, en ronde gouden oorbellen.

7 Reacties

 1. Geïnteresseerde koningin met een wikkeljurk, altijd goed. Aan de lange kant maar dat is mode en anders de schaar erin. Jammer dat ze weinig aan halsdecoreren doet. Een kettinkje met bv een klavertje zou het speelser maken.

 2. Mooi! De zwarte versie zou haar ook goed gestaan hebben.
  Inderdaad, altijd een tikkeltje meer voor de Elisabethwedstrijd.

 3. Neen, helemaal niet chique.

 4. Geweldig, ik zag haar zitten en dacht dit is helemaal goed. De lengte heb ik uiteraard niet staande gezien maar ik vind de koningin in midi eigenlijk altijd mooi ook vanwege haar lengte.

 5. Heel mooi. Frisse tint. Lente…

 6. Ik zag een foto van haar waar ze loopt. Nee deze lengte maakt haar ouder dan ze is. Snel mee stoppen.
  Dries moet niet alleen kijken of t past, of t mode is maar ook of het haar assets naar boven haalt. Hij kan met haar stoffen veel meer voor haar doen. Dit model is veel te ouwelijk. Jammer.

 7. ik vondt het ietjes te lang, maar zo vlot, zo speels als ze stapt, weer een fijne moment gehad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..