Deze voormiddag ontving Hare Majesteit de Koningin de Belgische SDG Voices voor een ronde tafel. Het initiatief SDG Voices zet de duurzame ontwikkelingsagenda van de Verenigde Naties op de kaart in België. Deelnemers: Duo 4 a job, Stad Gent, GoodPlanet, Bond Beter Leefmilieu, Le Mouvement Action Paysanne, Colruyt group, CNDC, 11.11.11, het Federaal Instituut voor Duurzame Ontwikkeling en The Shift. De Koningin is pleitbezorger van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) van de Verenigde Naties. Met deze ronde tafel onderstreept zij het belang aan dialoog tussen alle actoren. De ontmoeting vond plaats in het Koninklijk Paleis te Brussel.

Koningin Mathilde verraste ons voor Valentijn met deze onaangekondigde activiteit. Ze droeg voor deze ronde tafel een geel truitje en een rok met een geometrische print:

© Koninklijk Paleis

Mathilde’s outfit is van Natan:

De oorbellen zijn van Tikli Jewelry:

Deze outfit lijkt een favoriet te zijn van Mathilde. Het is reeds de zesde keer dat Mathilde deze rok met top combinatie draagt (en af en toe ook met bijpassende mantel).

6 reacties

 1. Het staat haar ook goed. Ik vind dit eigenlijk ook wel een slimme keuze voor een rondetafelgesprek in het paleis: de gele kleur trekt de aandacht naar haar en hetgeen ze te zeggen heeft en toch matcht ze ook met de gouden en beige achtergrond.

 2. Het staat haar ook goed. Ik vind dit eigenlijk ook wel een slimme keuze voor een rondetafelgesprek in het paleis: de gele kleur trekt de aandacht naar haar en hetgeen ze te zeggen heeft en toch matcht ze ook met de gouden en beige achtergrond.

 3. Gelukkig draagt ze deze prachtig gekleurde top nu steeds met de iets langere strakke rok en niet met dat rare ballon rokje. Ik blijf het miraculeus vinden dat de koningin met haar lichte teint zo prachtig is in het geel!

 4. Ik vind t haar fantastisch staan.
  De keer in 2015 met de gele schoenen doen aan t ensemble af.
  Gewoon zwarte pumps is mooi.

 5. Ik vind t haar fantastisch staan.
  De keer in 2015 met de gele schoenen doen aan t ensemble af.
  Gewoon zwarte pumps is mooi.
  Het onderwerp boeit haar zichtbaar!

 6. Echt een topper voor haar ! Blijft mooi ! Sluit me aan met de meningen hierboven !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..