Hare Majesteit de Koningin zat een ronde tafel voor over duurzaamheid en armoede in het Paleis te Brussel. In de vele gesprekken die de Koningin had tijdens de laatste maanden kwam de toegenomen bestaansonzekerheid als gevolg van de COVID-19 epidemie vaak naar voor. Bovendien werd het verslag van het Steunpunt tot bestrijding van de armoede voor de eerste maal gewijd aan deze belangrijke problematiek. Vertegenwoordigers van het steunpunt, van het Federaal Instituut voor Duurzame Ontwikkeling en van andere verenigingen actief in de armoedebestrijding namen deel aan de rondetafel. De Koningin is pleitbezorger van de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties.

Koningin Mathilde droeg voor deze onaangekondigde activiteit vandaag een groene pantalon met print, met daarboven een gele blouse. De hele outfit is van Natan. Hieronder zien jullie de blouse:

Mathilde droeg deze combinatie al eerder op 10 mei 2019 en op 22 april dit jaar.

De broek zagen we nog een keertje terugkomen op 26 juni 2019, toen gedragen met een blazer uit dezelfde stof.

Ze draagt er een gele handtas bij, eveneens van Natan.

4 reacties

  1. De outfit geeft een “relaxed” indruk. Goed zo. – Handtasje in zelfde kleur als blouse daarbij: ook goed!

  2. Prachtige blouse die de koningin goed kleurt. Deze broek die ze er steeds bij draagt, vind ik minder, beetje een pyama broek. Hij lijkt thans ook te kort. Lekker wegdoen en de blouse met een wat steviger stofbroek combineren.

  3. Andere verhoudingen staan haar veel beter. Ik wou dat ze een betere stylist had.

  4. Het pak in zn geheel is beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..