Ronde tafelgesprek op het Koninklijk Paleis rond het thema: “Ageing is the future: let us build it together”. Volgende deelnemers waren aanwezig: Prof. Dr. Thierry Eggerickx, Prof. Dr. Thierry Pepersack, Prof. Dr. Gwendolyn Portzky, Prof. Dr. Chantal Van Audenhove, Prof. Dr. Stéphane Adam, Madame Marie-Pierre Delcour, Prof. Dr. Jean-Michel Longneaux, Madame Anne-Sophie Parent, Prof. Dr. Liesbeth De Donder, Dr. Ann Petermans en De heer Seppe Baeyens.

© Koninklijk Paleis

Koningin Mathilde draagt vandaag een nieuw veelkleurig jasje van Giorgio Armani:

Mathilde heeft dit jasje nog niet eerder gedragen, maar het is wel al afkomstig uit de herst/wintercollectie 2017 van Giorgio Armani. Het jasje is gemaakt uit Peruviaans geïnspireerd jacquard, heeft een gebogen kraag en vier knopen aan de voorkant. De geplooide zakken werden opgestikt.

Na de middag was Koningin Mathilde nog ergens anders aanwezig:

Hare Majesteit de Koningin neemt deel aan de UNESCO Global Education Meeting die zal plaatsvinden op het Egmontpaleis in Brussel. Het doel van deze conferentie is om een stand van zaken op te maken van de invoering van SDG 4, met name het recht op kwaliteitsvol onderwijs. Als pleitbezorger van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties besteedt de Koningin een bijzondere aandacht aan onderwijs en aan de link met de andere SDGs. In haar openingsspeech op de ministeriële sessie zal de Koningin de nadruk leggen op de kwaliteit van het onderwijs, op de nood aan een inclusief en toegankelijk onderwijs en op onderwijs voor meisjes.

 

Hierdoor zien we wat ze aanheeft onder haar nieuw jasje, namelijk een zwarte pantalon en zwarte pumps. Mathilde draagt nog gouden oorbellen, en een zwart tasje met een rode versiering vooraan in de vorm van een vijfhoek.

6 reacties

  1. Mooi en het staat de Koningin heel goed op haar huwelijksverjaardag !

  2. Dit staat de koningin goed, maar meestal staat de kledij van Giorgio Armani haar goed. Een mooie pasvorm doet veel.

  3. Inderdaad een zwarte broek eronder: http://queenmathilde.blogspot.com/2018/12/ageing-unesco-meeting.html

    Een mooi jasje, nogal streng als look, maar dat is ook wel gangbaar op zo’n event. Een zachter kapsel had wel gemogen.

  4. Stijlvol ! Mooie kleuren ! Zeer goede pasvorm!

  5. Prachtig jasje in vrolijke kleuren. De halslijn flatteert de koningin echter war minder. Ms. bovenste knoopje los?

  6. Een zeer mooi jasje. Wat een patroon.
    Erg aangesloten. Is ze wellicht wat afgevallen? Staat haar goed. Maar of het nu op dit type broek zo past, twijfel ik over. Misschien beter op een rokje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..