Hare Majesteit de Koningin zit een ronde tafel voor met vertegenwoordigers van bedrijven die zich inzetten voor duurzame ontwikkeling. De Koningin is pleitbezorger van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties. Met deze ronde tafel, onderstreept de Koningin andermaal het belang van de ambitieuze duurzame ontwikkelingsagenda binnen de Belgische privésector en van de rol van partnerschappen in de implementatie van deze agenda. De ontmoeting vindt plaats bij het Verbond van Belgische Ondernemingen in Brussel.

Koningin Mathilde geeft mij vandaag een vroeg kerstcadeau: ze draagt namelijk een jurk van een nieuwe ontwerper, en dat maakt mij heel gelukkig! Ze kiest voor deze hemdjurk met tartan print van CH Carolina Herrera:

Ze draagt er een donkere clutch bij (ik denk zwart, maar kan het niet erg goed zien op de foto’s) en zwarte grote fantasie-oorbellen. Bij aankomst droeg ze een mantel over de jurk, want het is momenteel erg koud in België!

Wat vinden jullie van deze jurk en deze nieuwe ontwerper die Mathilde heeft gekozen! Ik vind het erg fijn dat Mathilde een beetje experimenteert met verschillende ontwerpers om zo te ontdekken welke stijlen en pasvormen het best staan bij haar.

7 reacties

  1. Mooi! Royal Stewart tartan! Maar – ondanks het feit dat meestal fel rood verschijnt op deze ruiten – heb ik toch liever het zachtere rood op de jurk van het model. – Zeer klassiek, maar een fijn ontwerp, alleszins!

  2. Heel mooi, en perfect voor de gelegenheid.

    Carolina Herrera is eigenlijk perfect voor Mathilde: niet experimenteel en altijd heel vrouwelijk. Ik hoop op meer!

  3. Goed dat ze eens afstapt van de Natan jurkjes ! Prachtig ontwerp en het staat haar !

  4. een kleed om vlug te vergeten, iets dat vlug gedateerd is !!!, dit is echt iets voor grootmoeders, en dan nog , sorry voor de oudere dames, maar die zullen niet op deze site te vinden zijn zekers, dit vindt ik echt niets !!!

    1. Dit is een fijne jurk. — Niet naar uw zin? Over smaak valt niet te twisten hé!…– Mathilde is bovendien een koningin. Geen mussschrik of tienermodepop!!!

    2. Dat is ’t hem juist: zo’n (overingens zeer fijne!) jurk is klassiek, en ‘dateert’ niet! – Mathilde is een KONINGIN; noch mussenschrik noch tiener modepop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..