Hare Majesteit de Koningin zit een ronde tafel voor met vertegenwoordigers van bedrijven zich inzetten voor duurzame ontwikkeling. De Koningin is pleitbezorger van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties. Met deze ronde tafel, waaraan ook de vicepremier en minister van Ontwikkelingssamenwerking deelneemt, onderstreept de Koningin andermaal het belang van de ambitieuze duurzame ontwikkelingsagenda binnen de Belgische privésector. De ontmoeting vindt plaats bij het bedrijf Belvas in Ghislenghien. Duurzaamheidsorganisatie The Shift treedt op als facilitator.

Een eerste ronde tafel met vertegenwoordigers van bedrijven vond plaats in juni 2017 bij het bedrijf Vyncke in Harelbeke.

Koningin Mathilde draagt een nieuw felrood broekpak van Giorgio Armani:

Ze draagt er een gekleurde zijden blouse onder met hoge kraag, eveneens van Giorgio Armani:

Ze draagt tenslotte nog haar pareloorbellen en volgens mij ook een nieuwe beige/bruine clutch. 

5 reacties

  1. Een heel mooi statement-pak: zakelijk, geraffineerd en een blikvanger.

  2. Heel mooi pakje met bijpassende blouse De kleur staat haar prachtig.. Benieuwd,wat ze vandaag in Duitsland aan heeft.

  3. Klasse! En echte blikvanger juist !

  4. Wat een geweldig pak met die afgeronde splitten. Hoewel taupe of nude accessoires het tegenwoordig helemaal zijn onder de royals had ik net als bij het model voor zwarte lage! schoenen met tasje gekozen en de mouwen van de op zich ook leuke blouse even naar binnen geslagen dan zou het split in de mouw beter zijn uitgekomen. Ze had het mouwtje van de blouse ook zonder uitlopend onderstukje kunnen laten maken. Op zich wel slim om er een mooie bijkleurende blouse onder te dragen dan kan het jasje los als je zit en uit als het warm is.

  5. Dit is uiteindelijk t merk dat t beste bij haar past. Pasvorm goed, kleur en maakt haar sjiek vlot en hedendaags.
    Super !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..