Hare Majesteit de Koningin zit een ronde tafel voor met vertegenwoordigers van bedrijven die zich inzetten voor duurzame ontwikkeling. De Koningin is pleitbezorger van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties. Met deze ronde tafel, waaraan ook de vicepremier en minister van Ontwikkelingssamenwerking deelneemt, onderstreept de Koningin andermaal het belang van de ambitieuze duurzame ontwikkelingsagenda binnen de Belgische privésector. De ontmoeting vindt plaats bij het bedrijf Efarmz in Anderlecht.

 

Koningin Mathilde kiest voor een witte jurk met peplum waar heel wat persaandacht aan werd gegeven toen ze deze voor de eerste keer droeg! De jurk is namelijk van Zara:

Mathilde droeg deze jurk voor het eerst op 17 oktober 2012 tijdens een economische handelsmissie aan Turkije. Ze kreeg toen heel wat kritiek toen ze koos voor een jurk van Zara, een Spaans merk. Men vond dat ze had moeten opteren voor een betaalbaar Belgisch merk, aangezien het doel van zo’n economische missie is om België in de kijker te zetten. Mathilde liet het niet aan haar hart komen, en droeg de jurk nog eens op 28 mei 2013 en op 25 september 2013. Sindsdien hebben we deze jurk niet meer gezien. 

Het was bij mijn weten de eerste Zara outfit die Mathilde ooit tijdens een officiële activiteit heeft gedragen, en ze zorgde er destijds wel voor dat de jurk in de meeste Zara winkels uitverkocht was!

Ik ben heel blij dat Mathilde deze jurk opnieuw draagt, aangezien ze perfect past bij haar figuur. Ze combineert met beigebruine pumps, nieuwe oorbellen en een clutch van Diane von Furstenberg:

6 reacties

  1. Mooi jurkje ! Het staat haar zeer goed !

  2. Wat een leuke jurk! Die (halve) peplum met wat figuur verlengende puntjes voor en achter staat haar inderdaad geweldig.

  3. het staat Haar zeer goed !!!!

  4. Nog een heel leuk jurkje. Het staat de Koningin prima.

  5. Super dat ze dit opnieuw draagt. Zeer mooie jurk die haar enorm goed staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..