Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin ontvangen de Rode Duivels in het Kasteel te Laken.

  

Ook jongste dochter, Prinses Eléonore, was aanwezig. Koningin Mathilde draagt een heel herkenbare look vandaag: de witte blouse droeg ze eerder deze maand, op 3 juli, met een wijde broek met exact dezelfde zwart-witte gestreepte print als de rok die ze nu draagt.

De outfit is uiteraard van Natan:

7 reacties

 1. Koningin ziet er heel koninklijk uit en die langere rokken staan haar wel.
  Outfit Rode Duivels : dat ze in sportoutfit naar de Koning gaan, daar heb ik geen last mee. Maar is het zo moeilijk om met zijn allen in dezelfde outfit te gaan ? De ene draagt een jeans, de andere een lange broek, witte of zwarte schoenen. En diegene in pak heeft dan zijn kraag van zijn hemd niet dichtgeknoopt. Ik vind dat de KBVB hier totaal verkeerd gehandeld heeft. Het zag er een allegaartje uit.

  1. @Kuifje. — Kwestie de Rode Duivels: Tja… – Wel geen hoofdzonde allicht. – Maar ergens heeft u daar gelijk in!

   1. Inderdaad mocht het wat stijlvoller! Het doet niets aan hun verdienste, maar een verzorgde tenue geeft uitstraling aan een tikkeltje meer.

 2. Zeker ! Het was rommelig ! De was was misschien nog niet klaar !!!! Stijlvolle koningin !

 3. Helaas ik noem dit soort rokken altijd theemutsen, het maakt haar tuttig. Hoeveel vlotter is ze niet met een broekpak of een mooi jumpsuit!
  Ik ben het eens met Kuifje dat de ploeg in hun meest nette kleding had moeten verschijnen, bijvoorbeeld als de 2 jongens met een lange broek en zwarte sportschoenen.

 4. Even terzijde, heeft iemand Les Bleus gezien bij hun ontvangst op het Elysée Paleis door President en Mme Macron ? Allemaal in donkerblauw pak met wit hemd. Ik vond dit chique en stijlvol. Maar natuurlijk, l’habit ne fait pas le moine.

 5. Inderdaad het team had meer uniform gekleed kunnen gaan. Meestal is er althans in Nederland eenzelfde formeel kostuum met stropdas.
  Mathilde scoort niet bij mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..