Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin ontvangen de voornaamste autoriteiten van het land ter gelegenheid van het nieuwe jaar in het Koninklijk Paleis te Brussel. De Koning houdt tijdens deze gelegenheid zijn jaarlijkse toespraak voor de autoriteiten van het land. Hunne Koninklijke Hoogheden Prinses Astrid en Prins Lorenz wonen deze activiteit eveneens bij.

Koningin Mathilde droeg gisteren een nieuw rood broekpak, ontworpen door Natan. Ze draagt er volgens mij ook haar lichtroze C’est Dior handtas bij van Christian Dior (hieronder te zien in een andere kleur):

Na de middag bracht Mathilde nog een onaangekondigd bezoek aan de Belgium Diplomatic Days, in het kader van de SDG’s:

Hierop kunnen we zien dat Mathilde haar lange pareloorbellen aanhad gisteren.

Ik ben fan van het rode broekpak! Wat vinden jullie?

5 Reacties

 1. Geen fan van teveel rood; maar voor zo’n gelegenheid mag dat wel. – Bovendien ziet ze er stralend uit, ook slanker. – Well done!

 2. Ik vind de tas en schoenen er niet zo mooi bij staan..
  Ik had zwart mooier gevonden.

 3. Rood staat haar goed.
  Wat een mooi broekpak. Zeer stijlvol, gedurfd en vlot.
  Ik hoop dat ze m vaak gaat dragen.

 4. Wow! Eenvoudig mooi(Mathilde). Van prinses Astrid vang ik ook nog een glimp op. Zou ze haar inspiratie uit Marokko hebben of een kado van koning Hassan haha. We zien sowieso niet veel van haar, nu ook.

 5. I.t.t. de anderen vind ik het rode broekpak dat ze al heeft mooier, zowel qua kleur, model als stof. Dit is een beetje oranjerood, vrij dikke stof en en ook nog double breasted waar je niet slanker van wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..