Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin bezoeken de provincie Vlaams-Brabant. Het bezoek start bij de afdeling voor de behandeling van eetstoornissen van de psychiatrische Kliniek Alexianen in Tienen. De Vorsten maken er kennis met het multidisciplinaire team van verzorgers en de patiënten, en volgen een les van de Ziekenhuisschool De Radar. Vandaar gaan ze naar SESVanderHave Innovation Center (SVIC), het onderzoekscentrum van deze wereldwijde speler in de suikerbietenzadensector, waar de suikerbietvariëteiten van de toekomst worden ontwikkeld. Vervolgens staat een bezoek aan de Abdij van Averbode op het programma ter gelegenheid van de 900ste verjaardag van de Norbertijnerorde. De Vorsten zullen ook kennis maken met de abdijgemeenschap. Het bezoek eindigt met een ontmoeting met de bevolking in Diest.

Embed from Getty Images

Koningin Mathilde draagt vandaag opnieuw haar groene jurk met lange, semi-transparante mouwen, gemaakt uit dezelfde stof als onderstaande jurk van Natan:

Ze droeg deze jurk al eerder op 15 oktober 2019 en op 17 maart 2021. Net als in oktober, draagt ze er een groene mantel bij van Natan:

Ze draagt er cognacbruine leren pumps bij, en haar Virginia clutch van Fabienne Delvigne:

2 Reacties

  1. Een mooie set!
    Groen matcht haar goed!

  2. de soepele mooie stof van de jurk is helemaal OK. De jas was beter geweest met een diepe V-hals. Kleur staat haar goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..