Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin bezoeken de provincie Namen. Het bezoek start bij de Ecole Provinciale d’Agronomie et des Sciences (EPASC) in Ciney, met een rondetafel over het landbouwberoep van morgen, met oud-leerlingen, leerlingen en ouders en een bezoek aan verschillende klassen: wetenschapslabo, agromechanica-labo, leefmilieu en tuinbouw. Vandaar gaan de Vorsten naar de Place Monseu in Ciney, voor een ontmoeting met de inwoners. Vervolgens start in Anseremme een boottocht met de Compagnie des Croisières Mosanes naar het Kasteel van Freÿr aan de Maas in Hastière, waar een bezoek is voorzien en een ontmoeting met de bevolking

Koningin Mathilde draagt vandaag een groene outfit: ze kiest voor een bij elkaar passende jurk en mantel van Natan. Hieronder zien jullie een jasje waar in een eenzelfde stof in een andere kleur werd gewerkt:

Het is een echte provinciebezoek outfit voor Koningin Mathilde, want ze droeg deze eerder op 11 december 2018 tijdens het provinciebezoek aan Waals-Brabant.

Ze draagt er grijze pumps bij en oorbellen van Monies:

Haar grijze clutch is eentje van Armani Privé die ze al jaren in haar kast heeft, hieronder zien jullie dezelfde clutch met een snake print:

3 Reacties

  1. Supermooie set!
    De volgende keer graag in die andere kleurstelling 🙂

  2. Waarom een mantel met mouwen kopen als je die toch niet gebruikt ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..