Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin brengen een bezoek aan de Provincie Limburg.

In Beringen bezoeken ze Flanders’ Bike Valley (The Global Cycling Center), een open innovatiecentrum voor de wielerindustrie opgericht door 4 lokale KMO’s (Bioracer, Lazer Sport, Ridley en Voxsale) en Flanders’ Make (kenniscentrum voor de voertuigindustrie). Na een bezoek aan de incubator (Bikeville) en de windtunnel volgt een rondleiding in het bedrijf Ridley.

De Vorsten gaan vervolgens naar Heusden-Zolder, waar ze met de fiets zullen aankomen op de oude mijnsite. Ze bezoeken er eerst de Luchtfabriek, waar de voormalige machinezalen omgetoverd werden tot een ontdekkings- en getuigenisruimte om het boeiende mijnverleden te herbeleven. Aansluitend gaan  de Vorsten naar het Centrum voor Volwassen Onderwijs CVO De Verdieping. Daar gaan ze in gesprek met leerkrachten en cursisten en bezoeken ze de kook- en elektriciteitsateliers.

Het bezoek aan Limburg eindigt met een bezoek aan het stadhuis van Heusden-Zolder.

 

Koningin Mathilde draagt opnieuw een nieuwe outfit: ze kiest voor een oranje blouse met hooggesloten nek en een beige rok met bloemenmotief. De volledige outfit  is van Natan. De stof van onderstaande jurk vind ik erg gelijkaardig aan de rok van Mathilde:

En de blouse is een oranje variant van onderstaande felroze blouse:

Mathilde deed uiteraard het bovenste knopje hiervan dicht. Ze combineert de rest van de look met oranje accessoires: zowel haar clutch als haar pumps hebben dezelfde kleur oranje als haar blouse, en zijn vermoedelijk ook allebei van Natan.

8 reacties

 1. Dit kan op zich een mooie outfit zijn maar de verhoudingen kloppen niet. Als je naar foto 1 en 2 kijkt dan is haar romp te klein door te hoge taille en daarenboven loopt ze precies met opgetrokken schouders of voorover gebogen.

 2. Was ze net zo leuk bezig zijn we weer terug bij de randpatroontjes en taille plooien van Natan. Gauw vergeten m.i. en afdragen als ze met de kinderen naar school gaat o.i.d. Blouse op broek kan ms. ook nog, zeker als ze deze over en niet in de broek draagt.

 3. Net niet Blouse op lange broek ja . Rok niet mijn smaak. Stugge stof en geen goed model voor haar !

 4. Een misser van formaat !

 5. Het schijnt moeilijk te zijn afscheid te nemen van Natan, zowel in Belgie als in Nederland. Nu vind ik dat koningin Mathilde een beter figuur heeft dan Maxima. Maxima is grover qua lijf en leden en haar uitbundige zuid Amerikaanse expressie hoort zeker niet bij Natan.
  Blijf de eenvoud koesteren van koningin Mathilde,
  met een kleine aantekening op naar de gym, het rechten van de rug.

 6. Inderdaad, Koningin Mathilde moet haar rug rechten. Ze wordt steeds krommer.

 7. Tsja, ze is lang en moet veel handen geven dus voorover buigen. Dat blijft dus lastig in het dagelijkse werk. Vooral dagelijkse oefeningen helpen is mijn ervaring.

 8. Ik vind deze set wat te braaf.
  De knalroze outfits van Natan die hier worden getoond zijn veel vlotter.
  t heeft dus niet sltijd met het merk te maken maar wat daar uit wordt gekozen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..