Maandag 13 mei brachten Prins Filip en Prinses Mathilde van België een bezoekje aan Zwitserland, meer bepaald aan de stad Lausanne. Daar bevindt zich namelijk het hoofdkwartier van het Internationaal Olympisch Comité (IOC). Al jaren is de voorzitter hiervan Jacques Rogge, een Belg, maar hij heeft nu zijn afscheid/pensioen aangekondigd. Filip en Mathilde wilden hem daarvoor toch graag eventjes in de bloemetjes gaan zetten.

Prinses Mathilde droeg voor deze gelegenheid een schitterend groen ensemble. Ze draagt hiermee een erg frisse kleur, volledig gepast voor de lente, die haar huidskleur mooi doet uitkomen. Ook qua model heeft Mathilde een goede keuze gemaakt met de combinatie van de klassieke shiftjurk en de bijpassende blazer. Alleen de plaatsing van het fijne riempje, net over de zakken van het jasje, is misschien een beetje ongelukkig.

Met bijpassende schoenen en clutch in dezelfde kleur ging Mathilde voor een volledig ton sur ton look. Qua juwelen droeg Mathilde dezelfde accessoires die ze vrijwel altijd aan heeft: haar horloge en gouden armband, een klassieke combinatie waarvoor ook Koningin Máxima erg vaak kiest.

Opvallend was echter wel het extra armbandje dat Prinses Mathilde aanhad: een plastiek, kleurrijk armbandje, dat naar verluid door dochter Eléonore voor mama was gemaakt voor moederdag!

De outfit van Mathilde is van NATAN: exact hetzelfde ontwerp zit niet in de zomercollectie van 2013, maar de stof zien we wel terugkomen in de Edouard Vermeulen lijn van NATAN deze zomer:

Foto’s via: IOC/Richard Juilliard en NATAN.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..