De Deense Prins Christian wordt vandaag 18 jaar, en dat wordt gevierd met een feestelijk galabal. Ook Prinses Elisabeth is daarbij aanwezig:

Prinses Elisabeth draagt een nieuwe zilvergrijze mouwloze galajurk, met bijpassende lange handschoenen.

© Screenshot uit de live uitzending

Josine van Modekoningin Máxima kreeg bevestiging dat de jurk van Natan is. Elisabeth liet een langere versie maken van onderstaande jurk van de couture collectie:

Ze draagt er de Wolfers tiara van Koningin Mathilde bij, de diamanten oorbellen van Mathilde, en de zilveren clutch eveneens van Mathilde!

Het is de allereerste keer dat Prinses Elisabeth deze tiara draagt, en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben! Wat vinden jullie?

14 reacties

 1. IK vind beide Prinsessen heel mooi gekleed.

 2. Vervolg van eerdere opmerking: De kleur van de gala-jurk van Prinses Elisabeth had wel wat sprekender gekund.

 3. Ik vind deze,tiara haar veel beter staan dan diegene die ze kreeg voor haar18de verjaardag.
  De kleur van haar jurk had feller mogen zijn.

  1. Alle 2 mooi.
   Of zelfs alle 5 mooi
   De jarige job tussen de mooie dames.

  2. Ik ook, haar eigen tiara stond te hoog op haar hoofd, ik vond die niet mooi, miskoop. Maar Elisabeth heeft niet zo veel keuze in tiaras zoals Amelia, Belgisch koningshuis is arm aan juwelen.

 4. Ik vind beide prinsessen mooi gekleed. Als men de bewegende beelden bekijkt is de jurk van Prinses Elisabeth mooier dan op een gewone foto. Er straalt een mooie glans af van de jurk. Zij ziet er ook de jongste uit van de twee, alhoewel het juist anders om is. Zij heeft ook voor weinig juwelen gekozen, wat ik veel beter vind.

 5. Prinses Elisabeth prachtig, tijdloze klasse. Prinses Amalia mooie kleur

 6. Echt onder de indruk van onze kroonprinses. Elegante, tijdloze klasse en ik vind persoonlijk de kleur prachtig. Heel erg mooi gecombineerd met de tiara en de oorbellen, geen overdaad, wat het des te chiquer maakt. Trots op haar.

 7. Geweldig zoals Elisabeth eruit ziet. Ik vind de gedempte kleur heel mooi bij haar teint. En wat leuk dat ze de avondhandschoenen weer terug brengt in het uitgaansleven. Tiara en oorbellen mooi en bescheiden. Enig minpuntje is de Natan zoom.
  De kleur van Amalia staat haar zeer goed, het model minder, de jurk is ook te kort. Samen met Elisabeth vormt Amalia ook een te groot contrast, hetgeen hen beiden geen goed doet. De een tenger, gedempt qua kleur en bescheiden qua sierraden en de ander met een heldere kleur, lengte, postuur en veel sierraden.
  Ik hoop bij Amalia nog een keer de jurk te zien die ze bij een diplomatendiner droeg, lichtblauw met wit gestreept en met opgestoken haar en naar ik mee aquamarijnen in het oor. Zoiets staat jonger dan dit.

 8. Amalia lijkt zo gigantisch naast Elisabeth… Ik ben geen fan van de kleur van E. haar jurk, toch staat het haar wel! Alleen jammer van de spleet tussen vloer en jurk…

  Heb je trouwens een idee van welke brooch E op haar rug draagt, om het ordelint te bevestigen? Ik vermoed dat het de langwerpige brooch van haar moeder is. Al lijkt deze brooch op bewegend beeld langer…

 9. Persoonlijk vind ik ook dat het ordelint van Prinses Elisabeth wat te lang is in vergelijking met de andere Prinsessen. Niet?

 10. Volgens mij draagt ze lederen lange handschoenen, ook van nathan. Het zijn dezelfde als Olga Leyers droeg op haar huwelijk.

 11. Gaat het staatsbezoek van Portugal aan Belgie niet door? 16 tot19 oktober .

 12. Ik las net van wel Diner in het paleis. Helaas nog geen foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..