Prinses Elisabeth treedt in de voetsporen van haar voorouders, en legt deze avond de eed af als officier aan de Koninklijke Militaire School:

¬© Agence Pep’s / Fr√©d√©ric Andrieu

Samen met haar medestudenten van de 160ste¬†Promotie Sociale en Militaire Wetenschappen en de officier-leerlingen van de 175ste¬†Polytechnische Promotie zal ze “getrouwheid zweren aan de Koning, gehoorzaamheid aan de Grondwet en de wetten van het Belgische volk”.¬†

¬© Agence Pep’s / Fr√©d√©ric Andrieu

Het hele koninklijke gezin is aanwezig op deze ceremonie! Koningin Mathilde draagt vanavond een outfit van Natan: een oudroze wollen jas met kraag en revers, uitlopende snit, getailleerd in de taille met oversized gespriem en zakflap:

Ze droeg deze outfit al eerder op 21 maart 2022. De roze jurk met plissé rok, hoge nek en lange mouwen die ze eronder draagt droeg ze daarnaast ook nog op 5 oktober 2022.

¬© Agence Pep’s / Fr√©d√©ric Andrieu

De hoed die ze erbij draagt is van Fabienne Delvigne, het gaat om het model ‚ÄėMalia‚Äô, gemaakt uit vilt melusine. De kleur is op maat gemaakt om te passen bij de outfit van vandaag (hieronder zien jullie dus de hoed in een stockkleur):

Prinses Eléonore draagt vanavond een jumpsuit van Diane von Furstenberg:

2 reacties

  1. Prinses Eleonore ziet er prachtig uit. De outfit van de koningin kan mij niet echt bekoren. Nogal flets.

  2. Fantastisch deze twee koningskinderen in Belgische traditionele militaire opleiding jobs en outfits!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..