De festiviteiten voor het huwelijk van Kroonprins Hussein van Jordanië gaan deze avond verder met een huwelijksdiner, en daar werden de gasten verwacht in white tie! Voor de vrouwen betekende dat dus een galajurk én tiara.

© Screenshot live uitzending

We hebben voorlopig helaas enkel screenshots uit de live uitzending. Daarop zien we Prinses Elisabeth in een nieuwe koningsblauwe galajurk. Ik ben er vrij zeker van dat haar jurk een couture stuk is van Armani Privé. Die werkte voor de lente/zomer 2023 collectie vaak met de ruitjes met lovertjes, zoals je op onderstaand silhouette goed kan zien.

Ze draagt er haar eigen tiara bij.

© Screenshot live uitzending
جلالة الملك عبدالله الثاني وجلالة الملكة رانيا العبدالله وسمو الأمير الحسين بن عبدالله الثاني، ولي العهد، وسمو الأميرة رجوة الحسين، ووالدا سموها يصافحون الضيوف المدعوين إلى حفل الاستقبال بمناسبة عقد قران صاحبي السمو

Ze draagt op haar ordelint de saffieren en diamanten broche van Koningin Mathilde:

Ook haar diamanten oorbellen komen uit de collectie van Koningin Mathilde. Ze draagt er een blauwe versie bij van de satijnen La Prima clutch van Giorgio Armani.

10 reacties

 1. Zowel bij de trouwerij als bij het diner was prinses Elisabeth een prachtige verschijning. Jammer,dat er van het diner zo weinig foto’s van de Prinses zijn.

 2. Prinses Elisabeth is op beide gelegenheden prachtig gekleed! Wat een mooie ‘naturel’ uitstraling heeft onze kroonprinses.

  1. Ik vind de tiara van Prinses Elisabeth echt lelijk, die glanst niet, staat veel te hoog op het hoofd en ze zou mooier met tiara moeten zijn, en dat vind ik niet.

  2. Tiara is een echte misser en stond niet recht op het hoofd en trok daardoor de aandacht. Tiara van Amalia was veel ingetogener.

 3. Ik ben trots op onze kroonprinses. Haar discrete, ingetogen elegantie getuigt van een grote klasse. Zelfs op die jonge leeftijd weet ze perfect hoe zich te kleden. Zowel tijdens de huwelijksceremonie, als op het galafeest ´s avonds. Géén ongepaste diepe decolleté zoals Koningin Maxima tijdens de religieuze (!) huwelijksceremonie of overladen met meerdere juwelen én tiara zoals de Nederlandse kroonprinses op het galafeest. Als gast op een huwelijksfeest is het niet de bedoeling dat je met de aandacht gaat lopen. Dit komt de bruid toe.

 4. Elisabeth ….stunning …zoals men dat blijkt te noemen…
  En over andere royals laat ik mij niet uit.

  1. Goede houding van de kroonprinses, open. Mooie outfits maar had wat aparter gekund, deze had haar moeder ook kunnen dragen.

 5. Wat een stijl, mooi met de mouwtjes, naturel make-up en een prachtige jurk. Op 1 van de foto’s zie je koningin Rania ook met (bewonderende?) aandacht naar de prinses kijken

  1. Inderdaad, ik vroeg mij ook al af wat Koningin Rania aan het denken was ? Maar Elisabeth straalt inderdaad iets uit dat anderen niet hebben.

 6. It’s wonderful! Blu klein suits so much to princess Elizabeth! Her hair are gorgeous.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..