Vandaag viert Prinses Elisabeth haar 21ste verjaardag, en daar horen traditioneel elk jaar nieuwe verjaardagsfoto’s bij. En wat zijn ze dit jaar weer prachtig!

© Koninklijk Paleis / Fotograaf: Bas Bogaerts
© Koninklijk Paleis / Fotograaf: Bas Bogaerts

De foto’s werden in september reeds genomen op het Kasteel van Laken, want Prinses Elisabeth viert haar 21ste verjaardag vandaag in Oxford, waar zij op kot zit voor haar studies History and Politics aan het Lincoln College.

De jarige Prinses draagt op haar verjaardagsfoto’s een erg mooie off shoulder witte top met hele fijne lovertjes, en daaronder een lichtgrijze pantalon van Emporio Armani, die ze al eerder droeg op 30 juni dit jaar.

De opvallende gouden oorbellen zijn – hoe kan het ook anders – geleend van Koningin Mathilde. Hoe zou je zelf zijn hé, als je mama een paar honderd oorbellen heeft liggen om uit te kiezen?

Update: en niet alleen de oorbellen zijn geleend van mama. Ook de prachtige witte top komt uit de kleerkast van Mathilde! Die droeg deze slechts twee keer, op 20 juli 2009 en op 15 maart 2012, dus dat is al een hele tijd geleden!

De witte top is uiteraard een ontwerp van Natan. Wat vinden jullie van deze foto’s?

9 reacties

 1. Mooi! En Relaxed
  Ik wens haar een leuke dag in Oxford

 2. Proficiat Elisabeth!
  Mooie foto!

 3. Wij mogen fier zijn op onze kroonprinses.

 4. Wat een mooie foto’s. Onze knappe Kroonprinses combineert elegantie, intelligentie en waardigheid. Een dame om fier op te zijn.

 5. Knap en lief koppel en goede opvoeding voor hun kinderen.

 6. Wat een beauty! En nog een met brains en karakter ook, ik vind dat er veel van haar persoonlijkheid doorsijpelt in deze prachtige portretten. Elisabeth poseert met gemak!

 7. Van welk merk zijn de oorbellen?

  1. Daar ben ik helaas nog niet achtergekomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..